Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Káromkodások, melyek bármely élethelyzetben alkalmazhatók

2009.03.20. 21:22 | horge | Szólj hozzá!

Gyarló világunk manapság vulgáris kifejezésektől hangos, a médiából csak úgy fröcsög az obszcenitás. Mindezeket megfigyelve a világbéke felé való törekvésem egyik láncszeme, hogy a nyelvújítás gigászi pajzsával megvédjem a káromkodás bűnétől embertársaimat. Éppen ezért ezennel szeretnék megosztani a világgal néhány hasznos alternatívát, melyet haragosaink fejéhez vághatunk. Rajta!

Hogy mozgatná viszonylag gyakran a szájában lévő izlelőnyulványát női szülőegysége üllőgumói között elhelyezkedő izomgyűrű környékén.

Hogy létesítenél egyéjszakás kalandot egy hímnemű házörzővel miközben egy patával ellátott mítikus lény cirádás bájdorongja járkálna gyors ütemben már az utóbeled felé félúton.

Hogy koncentrál körökben spájzolná el szájszervedben emésztőrendszerének világrahozott maradékát egy testét illegálisan pénzért árúba bocsátó kissé erőteljesebben pigmentált hölgyemény!
 

Úgy vélem, megérett e perc arra, hogy egy erdei poszáta fészket rakjon bélrendszered végtelen barlangrendszerében egy üzbég transszexuális táncosnő leoperálására váró furmányának társaságában!

Hogy a süsü közeledne hozzád orálisszexet tartalmazó tervekkel tűzokádás közben egy benzineshordó tetején!

Hogy vetne rád májkül dzsekszon hívogató pillantásokat a leesett orra bal lukából kikukkantó pigmentkukacának bal szemével!

Hogy egy radioaktiv kecskebéka szólítana fel maradásra egy kísérleti atomrobbantás helyszínén, ahol hat darab, egyenként tíz méteres Csonka András invitálna forró tangóra egy aknamező közepén.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr921015103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: tanulni jó! szidalmak sznoboknak
süti beállítások módosítása