Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Állathatározó: A sivatagi pingvin

2007.07.22. 21:39 | horge | 2 komment

A Sivatagi pingvint a megszálló amerikai katonák hurcolták be magukkal az Öböl-háború idején, amikor is a megtöltésre váró olajoshordókban megbújva (a beléjük injekciózott harci drogok miatt) néhány példány a Közel-keletre került. Mivel meglehetősen agresszív állatokról van szó, igen hamar elszaporodtak az összes kontinensen. Bár az tény, hogy eredetileg harci feladatokra képezte ki őket az amerikai hadsereg, bevetésükre sohasem került sor. Összességében a Sivatagi pingvinek fegyelmezett állatok: mikor a csorda táplálkozik vagy rabol valahol, fegyveres őrséget állítanak, vonuláskor szigorú hármas sorban menetelnek, illetve M16 -os gépkarabélyaikat rendben tartják. Támadáskor elkerülik a civil épületek bombázását, ártatlan embereket sohasem lőnek le, idegen országok megszállásakor minden igyekezetükkel az adott nemzet érdekeit nézik. Ez az állat különös kapcsolatban van az olajjal, melynek okára a tudosok a mai napig nem tudnak kielégítő magyarázatot adni. Ha valahol megszimatolja ezt az anyagot, viselkedése feltűnően agresszívvá válik át. Ha a természetben szembekerülünk egy példánnyal, igyekezzünk mihamarabb fedezékbe húzódni és elhagyni a helyszínt. Figyelem! Első látásra bizalmat kelthet bennünk, így könnyen a csapdájába eshetünk, s amint kiszimatolja, hogy esetlegesen olaj van nálunk, igen nehezen szabadulunk meg ettől az állattól.

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr7123181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklós 2008.10.30. 23:14:07

te egy fasz vagy. ezt ne vedd zokon. pozitív értelemben vagy egy nagy fasz. ha én így tudnék ilyen faszságokat összeírkálni, hát én büszke lennék magamra. remélem te az vagy. csak így tovább!

Tiegris 2009.10.25. 00:29:33

Szeretném zárójelben megjegyezni, hogy nagyon furcsa az ízük és az agóniájuk. Ha megeszed az elsőt kissé zsírrral kevert fáradtolaj bukéja van. A másodikat elfogasztani már problémásabb! Egyrészt megérzi az olajszagot és agresszívan lövöldöz rád az M16-ossal, másrészről ha cikk-cakkban oda is érsz hozzá avas zsírszagot kezd el árasztani magából amire te megutálod a pingvinhúst! Tehát vigyázzatok,mert vegyifegyverben is nagyon ott vannak!
Címkék: állathatározó
süti beállítások módosítása