Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Egzotikus gasztronómia

2007.08.25. 13:49 | horge | 2 komment

Töltött antilopgége rakottpókkal

Az éppen ételt nyelő antilopot megragadjuk, és határozott de gyengéd mozdulattal kitépjük foggal a gégéjét. Figyelem, tépés közben könnyedén kieshet a töltelék, ami az alapvető értékét jelenti ételünknek! A gégét tejes ecetben egy teljes napig áztatjuk, majd lassú tűzön megsütjük. Fél kiló pókot kockára vágunk, és izlésesen egymásra helyezzük, majd leöntjük tejszínhabbal. Mellé helyezzük a fissensült antilopgégét, majd az egészet megszórjuk petrezselyemmel.

Reform tojás

Fogj egy három hete esőben rothasztott hagymát, csomagold be meztelen csigák által alaposan átrágott és átjárt lapulevéllel, és az egészet öntsd le átszűrt mézes-sós uborkalével. Tedd félre pihentetni friss biotrágyára. A főfogás gyanánt vegyünk egy friss tojást, tegyük ki a tűző napra egy hétre. Óvatosan tisztitsuk meg, és a héját tegyük félre, hiszen kiváló ropogtatni való az esti filmhez. A közeli kisállatkereskedésben vegyünk egy zacskó papagájeleséget, izlésésen helyezzük egy tányérra, majd halmozzuk a tetejére a megtisztitott, illatozó hetes tojást. Diszithetjük egyéb olajos magvakkal, földessalátával. Az esetleg belekerült gilisztákat NE ÖLJÜK MEG! Neki is joga van az élethez, keressük meg azt a helyet, ahol vélhetőleg találtuk, és tegyük vissza abba a testhelyzetbe, ahogy felvettük onnan!

Tüzdelt vizipóktőgy pollensalátával

A friss vizipóktögyet gyökérkefével alaposan megtisztítjuk. A spékelőtű segítségével szalonnával illetve sajttal megtűzdeljük, majd félre tesszük pihentetni. A pollensaláta elkészítése roppant egyszerű: a már elzöldült, földreesett polleneket összegyüjtjük, és barackba töltjük. Turmixgépben egy csík medvetalppal pépesítjük, és salátaalapra tesszük. A félretett vizipóktőgyet bicikliánccal megcsapkodjuk, és a pollensaláta mellé helyezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr9148662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlgoFan 2007.08.25. 20:50:30

És a félórája rendelt szúnyogmájpaprikással mi lesz, főúr?

horge · http://horge.blog.hu/ 2007.08.29. 16:27:17

a hentes még csak most vágta le a szúnyogot, hogy friss legyen!
Címkék: gasztronómia otthoni praktikák
süti beállítások módosítása