Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Alapvető teendők ha nem akarjuk kivárni a sorunkat

2007.05.25. 19:38 | horge | 4 komment

- A fejbőr gyakori vakargatása után meglepett arccal letekintünk a tenyerünkre, majd annak kapargatásakor meglepetten felkiáltunk: - Jé, ide is átterjedt??

- A sorban előttünk álló vállát diszkréten megkopogtatjuk, majd mikor hátrafordult diszkréten a fülébe súgjuk: - Mindent tudok! - és jelentőségteljesen a szemébe nézünk.

- Vidáman ugrándozva, indián szökkenésekkel közelítünk a sorhoz, és vidáman kurjongatva közöljük a várakozókkal, hogy: - Apámnak nincsen fia!

- Kedvesen megszólítjuk az előttünk állót, hogy ismét rálépett a mellettünk álló láthatatlan barátunk lábára, majd kioktató stílusban, enyhe pironkodással megfeddjük az elképzelt lényt: - Dodó! Nem szabad szájba h*gyozni ezt a bácsit/nénit!!

- Egy frissen vásárolt bárdal a kezünkben megkérünk egy sorban állót, hogy had próbáljuk a nyakához a pengét, majd halkan morogjuk: - A fenébe, ez nem az Ő mérete...

- Vegyünk elő zsebünkből egy boritékot, és meglepetten kiáltsunk fel: - Nahát! Abdul Hasszan AlJamar kedves arab barátom levelét még ki sem bontottam!

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr7287132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaszilíj 2007.06.26. 18:42:40

HGát ez naon kemény

horge · http://horge.blog.hu/ 2007.06.29. 10:32:27

ám ha betartod, kikerülöd a hosszadalmas sorbanállással kitöltött unalmas perceket!:-))

Kata 2007.08.17. 13:45:10

Vagy tüsszents nagyokat, és essen le közben az orrod, mint Jákson Mihálynak...

horge · http://horge.blog.hu/ 2007.08.17. 14:23:41

Kata 2007.08.17. 13:45:10
hát, Májkül Dzsekszon esetében elég lenne énekelni...:) No meg ha a környéken van kisgyermekes szülő, biztos előreengedik a biztonság kedvéért:)
Címkék: alapvető teendők
süti beállítások módosítása