Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Mókusmedve és randalírozó koala

2007.05.25. 22:00 | horge | Szólj hozzá!

Megszületett az első állatkerti génkezelt repülő mókusmedve. Az első génkezelt baby a Veszprémi Génsebészeti Klinika szülöttje, akik hosszas munkával, de végül is eredményesen keresztezték a mókust a medvével illetve egy molylepkével. A tudósoknak most az állat repülésre való megtanítása okoz problémát.

Afrikai Kőszáli Gyilkos Legyek támadtak meg egy uránérc szállitmányt Zimbabwében. Egyenlőre nem tudni mi okozta a váratlan agressziót ezeknek a különben békés lényeben. Az egyik sofőr súlyosan megsérült, mikor az egyik légy be akarta porozni a füleit.

Randalirozó koalamedvéket fogott el a Baranyai rendőrség különleges osztaga. A három részeg fiatal koala egy idős asszonyt kényszeritett orális közösülésre, majd betörték egy ott álló Fiat Panda szélvédőjét. A huligán banda később egy éppen ott szántó traktort téritett el, sofőrjét bestiálisan megerőszakolták, majd kokain mámorban a legközelebbi határátkelőhöz indultak. Szerencsére a kommandósok időben a helyszínre érkeztek, és megállították a galerit. Egy koala meghalt, kettő karcolás nélkül úszta meg az esetet. Jelenleg vizsgálati fogságban várják a tárgyalást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr287233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nagyvilági apróságok
süti beállítások módosítása