Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Alapvető teendők erdei kirándulás esetén

2007.05.29. 10:30 | horge | 1 komment

- Vegyük elő a cserkész kis könyvet

- Az imént elővett cserkész kis könyvet gyengéd, de határozott mozdulattal hajítsuk az út mellé, és határozott léptekkel távolodjunk el tőle.

-Mivel az erdő köztudomásúlag a vadon élő állatok élőhelye, nem árt egy helyi túravezetőt bérelni. Hosszabb táv megtétele esetén egy Kerecsen sólymot (a magasból történő irányítás végett), esős idő esetén egy medvét (a barlangja okán), ha pedig csak egy rövid sétára megyünk egy arra sétálgató nyulat, aki a sütésünknek lehet kiváló alanya.

-Figyelem! Az erdőt tartsuk tiszteletben, és kíméljük, ezért csakis és kizárólag az EU szabványnak megfelelő, környezetbarát nejlonzacskókat hajigáljunk szét!!

- Ha az erőkerülés esetlegesen egy frissen megölt áldozatunk észrevétlen elhantolása céljából történik, ne felejtsük a gödröt szépen betemetni, és a terepet lehetőségeinkhez mérten ugyanúgy elrendezni, mint ahogy érkezésünk előtt volt!

- A legújabb törvények értelmében a "mókus" elnevezésű erdei állat szabadon lelőhető, megrugdosható, esetleg felnégyelhető.

 - Szintén újdonság a törvénytisztelő erdőjárók számára, miszerint az "orángután" nevet kapott majom típus intelligenciája miatt félig-meddig értelmes élőlényként definiálható, ezért a vele való találkozáskor az udvarias viselkedési formulák alkalmazandók! Nagy illetlenség például egy Orángután köszönését nem viszonozni! Ne legyünk dölyfösek!

 - Az erdőben kiabálni, hangoskodni nem szabad, éppen ezért mielőtt megcsonkítunk egy védett állatot, mindenképpen ragasszuk be a száját, vagy öntsük tele viasszal!!

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr7787805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: alapvető teendők
süti beállítások módosítása