Mert a lepény hal meg utoljára!

Egy blog, ahol a világnak eltitkolt eseményei jelennek meg tökéletesen valótlan formában. A blog, ahol őszinte hazugságok leplezik le földünk nem ismert dolgait. Blog, mely a dilettantizmus göröngyös útját járja.

Utolsó kommentek

Szerencsétlen lebukás

2007.05.27. 11:44 | horge | Szólj hozzá!

Pont a legrosszabbkor kapcsolt a királyi televízió egy gyermekeknek szóló műsorának stúdiójába. A színészek úgy látszik olyannyira belemerültek olvasnivalójukba, hogy nem volt idejük ellapozni a pornográf tartalmú újságot. Az arcokon jól látható meglepődést a tágra nyílt szemek is jelzik. A televízió vezetősége elmarasztalta a lebukott szereplőket, ám tekintettel a médiában eltöltött hosszú időre, nem tanácsolták el őket, így továbbra is ők várják mesével esténként a gyermekeket. Ezek után azonban jogosan felmerülhet a kérdés, hogy erkölcsileg mennyire megalapozott a két műsorvezető munkája az Esti mesében. Sok szülő attól tart, hogy a legközelebbi "téves kapcsolás" során esetlegesen pikánsabb jelenetet láthatnak meg a mesére váró gyermekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://horge.blog.hu/api/trackback/id/tr987783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hulló csillagok mesehősök
süti beállítások módosítása